Netkøb udfordrer detailhandlen

Størstedelen af butikker på nettet tildeler nu om dage alverdens fragtløsninger. En af de mest benyttede er i dag pakkeshoppen, hvor du kan afhente din nyindkøbte vare når du har lyst. Muligheden er jo ekstremt enkel, og typisk ligeledes den prisbilligste leveringsmetode.

Du burde derudover beslutte dig for at vælge udbringning til dit hus eller til dit arbejdes adresse. Den bliver ofte en anelse mere omkostningsfuld, men samtidig ret så problemfri. Den mindst kostelige form for levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men dette er betinget af at du befinder dig med kort afstand til netshoppens lager.

Leveringshastigheden er ret så afgørende forudsat man behøver dine nye varer nu og her, og i det øjemed er det fuldkommen klogt at vi checker tidshorisonten for levering for den respektive vare.

En hel del netshops i Danmark tilbyder dag-til-dag levering på deres primære produkter, men vær påpasselig da det forudsætter at ordren aflægges forinden et konkret klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen betjent forud for at de lageransatte tager hjem.

En række e-forretninger i Danmark yder gratis levering, men undertiden stiller det krav om at der shoppes for et konkret beløb. Desuden må du vælge den mindst kostelige løsning til levering, som tit – uanset om man befinder sig tæt på Herning, Ringsted eller Brande – vil blive at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et udleveringssted.

Den mest letkøbte fragttype

Det er efterhånden temmelig uproblematisk for almindelige dødelige at sammenligne priser hos diverse internet forretninger og derved har adskillige internet butikker ikke kunne lade være med at mindske udsalgspriserne på en række af deres varer – til drenge og piger, og tillige også til mænd og kvinder – kolossalt, og endda nogle gange tilbyde fragtfri levering.

Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at besigtige nogle få firmaer på nettet efter udsalg inden du bestiller, så man er velinformeret til at modtage den skarpeste pris.

Man skal blot være så påpasselig, at hvis en butik på nettet udbyder deres produkter for en udsalgspris som virker usædvanlig favorabel, kunne det undertiden være et fingerpeg om en uægte online shop. Bestillinger med betalingskort er imidlertid indbefattet af en regel, hvilket værner køberen overfor fup internet butikker.

Find ud af om online firmaet er medlem af e-mærket

Før folk shopper på en forretning på nettet behøver de i reglen se på e-butikkens handelsaftale, dog er det oftest ikke specielt ophidsende.

En anden mulighed kan være at se hvorvidt online firmaet er støttet af e-mærket, fordi det skulle være en indikator for at online webshoppen opfylder de officielle regler, samt at online virksomheden ofte besøges af fagmænd der har nøje kendskab til reglementet på området. Det giver dig lejlighed til at få assistance, for så vidt du udsættes for problemstillinger med din ordre.

E-shopping sker på telefonen

Trustpilot forærer dig helt nyttige muligheder for at bese diverse nuværende køberes opfattelser og på grund af dette slår vi et slag for, at du sonderer internet butikkens vurderinger før du bestiller.

Facebook tilbyder dig desuden absolut belejlige løsninger til at få en idé om online firmaets kundefokus. Her ses nogle e-forretninger hvor folk kan skrive en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket også kan anvendes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Vores website er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi har et tæt samarbejde med mange internet virksomheder hvori vi markedsfører butikkernes tilbud, og indkasserer betaling ifald en bruger fra vores side laver et indkøb.

Data om varer og internet shops opretholdes hyppigt, men vi kan ikke garantere imod ændringer der er iværksat efter at vi sidste gang opdaterede hjemmesidens data.

«
»