Shopping via nettet stormer frem

Flere outlets på nettet yder nu om stunder et bredt udvalg af leveringsudgaver. Førstevalget hos mange er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Den er jo yderst bekvem, samt desuden endda den prisbilligste fragtform.

Du kan også påtænke at få ordren leveret hjem til dig selv eller ud på dit arbejde. Leveringsformen bliver gerne en sjat mindre prisbillig, men på den anden side særdeles smart. Den prisbilligste mulighed for fragt er utvivlsomt selv at hente varerne, hvilket dog beroer på at du har bopæl lige ved e-firmaets adresse.

Fragttiden kan vise sig at være virkelig essentiel forudsat du mangler dine nye produkter straks, så i det øjemed er det øjensynligt på sin plads at du gransker det forventede leveringstidspunkt på det vedkommende produkt.

En del internet webshops annoncerer 1 dags fragt på en lang række af deres produkter, hvilket kræver at bestillingen realiseres forud for et fastslået tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få varen betjent forinden lagermedarbejderne tager hjem.

Nogle få internet butikker byder på fragtfri levering, men ofte påkræves det at du køber for et bestemt beløb. I øvrigt bør man vælge den mest betalelige mulighed for levering, som i de fleste tilfælde – uden hensyn til om man befinder sig nær Holstebro, Thisted eller Hundested – er at få fragtmanden til at levere bestillingen til et afhentningssted.

Undersøg om online shoppen er tilsluttet e-mærket

Det er yderst hensigtsmæssigt for os alle at sammenligne priser fra forskellige e-forhandlere og for det har mange online forretninger fundet det uundgåeligt at nedsætte udsalgspriserne på mange af deres varer – til juniorer, og tillige også til herrer og damer – drastisk, og endda nogle gange yde portofri levering.

Det kan stadigvæk blive gunstigt at sammenholde nogle internet handler efter tilbud forud for at du færdiggør din shopping, således at man er skråsikker på at opnå den mest attraktive pris.

Vi anbefaler køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du udnytte et afdragstilbud som fx ViaBill, såfremt du hellere vil honorere beløbet i flere bidder.

Før nogen handler hos en butik på nettet kan man til hver en tid løbe igennem forhandlerens betingelser, det er dog ofte ikke videre spændende.

Et andet alternativ kan derfor være at bemærke hvorvidt online butikken er e-mærke tilsluttet, eftersom det længe har været en tryghed om at e-firmaet efterkommer de officielle danske regler, udover at internet shoppen løbende revurderes af fagfolk der har ekspertise inden for lovene på området. Det er en rigtig god anledning til at blive assisteret, hvis du møder problemstillinger med dit køb.

E-handel boomer

Trustpilot præsterer super fremragende muligheder for at udforske mange forhenværende konsumenters erfaringer og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du gennemgår internet forretningens ratings forinden du placerer din ordre.

Facebook byder på endvidere de facto gode chancer for at få kendskab til online firmaets troværdighed. I øvrigt ser vi en del internet forretninger som gør det muligt at sammensætte en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket også bør anvendes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Fakta omkring produkter og internet shops værnes om tit, men vi kan desværre ikke garantere imod korrektioner der er blevet lavet siden nyligste opdatering af de viste data.

«
»