De fleste bestiller hos online shops

Mange e-shops foreslår nu til dags diverse forskellige leveringsmåder. En favorit er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente produkterne når det passer dig. Fragtformen er nemlig særligt smertefri, og typisk tillige den mest betalelige fragtløsning.

Du kan lige så vel planlægge at få varerne leveret hjem til dig eller til adressen på dit arbejde. Leveringstypen bliver godt nok en smule mindre prisbillig, men ligeledes vældig hensigtsmæssig. Den billigste løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, som desværre beroer på at du befinder dig i kort afstand af e-firmaets bopæl.

En masse online outlets giver levering på næstkommende hverdag på deres primære varenumre, men vær på vagt da det afhænger af at bestillingen køres igennem forinden et angivent klokkeslæt, sådan at de kan nå at få bestillingen distribueret før de logistikansatte har fyraften.

Enkelte forretninger på nettet yder fragt uden betaling, men ofte er det under betingelse af at du shopper for et bestemt beløb. Derudover må du tage den prisbilligste slags levering, som i de fleste tilfælde – uden hensyn til om man bor i Fredericia, Brønderslev eller Ribe – vil blive at få fragtfirmaet til at levere pakken til et afhentningssted.

Besigtiges af jurister som er meget bekendte med de gældende love

Det har vist sig at være temmelig let for forbrugerne at finde information om priser på forskellige e-firmaer og herved har en lang række online webshops set sig nødsaget til at formindske udsalgspriserne på specielt deres bedst i test produkter – til babyer og børn, samt også til mænd og kvinder – kolossalt, og endda nogle gange byde på levering uden beregning.

Dog kan det immervæk blive smart at udforske et par internet shops i Danmark efter rabatkoder forinden du bestiller, sådan at du er garanteret at få fat i den mest betalelige pris.

Du må imidlertid ikke glemme, at i tilfælde af at en e-forretning afsætter deres produkter til en pris som kan virke uhørt tiltalende, kunne det ofte være et symbol på en uægte webshop. Kortkøb er dog inkluderet i en lov, der forsvarer køberen overfor fup internet varehuse.

Generelt tilråder vi køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du bruge en afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du efterspørger at honorere omkostningerne over tid.

Forud for at nogen handler hos en internet virksomhed bør man i reglen kigge på webshoppens handelsvilkår, dog er det gerne ikke videre interessant.

Alternativet kan derfor være at granske om internet forretningen er e-mærke godkendt, fordi det kan være en angivelse af at internet forretningen retter sig efter de danske love, udover at internet virksomheden ofte efterses af jurister som er indført i vilkårene på området. Det er en rigtig god genvej til at blive hjulpet, hvis du oplever vanskeligheder ved din shopping.

Ydermere tilrådes det at køber er oppe på mærkerne omkring de primære regler der kan have indflydelse på ordren, som for eksempel hvilken returrettighed internet forhandleren garanterer. Her er det tillige afgørende, at man stadigvæk bevarer sin kvittering på e-mail, så man når som helst vil kunne bevidne bestillingen, om du er på udkig efter varer til en kvinde eller mand.

En indikation om at e-handlen imødekommer de danske love

Trustpilot frembyder flere fine chancer for at eftergå en stor gruppe andre køberes vurderinger og herved er det en hjælp, at du betragter internet firmaets kritik inden du bestiller.

Facebook yder også fuldt ud tiltalende chancer for at få et kig ind i internet shoppens pålidelighed. Foruden det ser vi endda internet shops hvor kunder kan nedfælde en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket ydermere burde bruges til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Denne side er annoncefinansieret. Vi har tætte samarbejder med en stribe internet outlets i form af at vi introducerer butikkernes produkter, og opnår kommission når en af de besøgende på vores website fuldfører en handel.

Viden omkring varer og forretninger på nettet opdateres rutinemæssigt, men vi kan ikke give garantier imod justeringer der er realiseret siden vi sidst opdaterede hjemmesidens oplysninger.

«
»