Kamasan B280

kr. 99,95
Klassisk dobbeltkrog til laks. Egner sig fint til mange forskellige fluemønstre. Krogen er lavet med sort finish og i Kamasans sædvanelige gode kvalitet. 10stk i æsken…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Kamasan B280 fakta

  • Navn: Kamasan B280
  • Mærke: Kamasan
  • Pris: Kr. 99.95
  • Kategori: Produkter > Fluefiskeri > Fluebinding > Fluekroge

Kamasan B280 fra Kamasan

Kamasan B280 kan på grund af dens store popularitet nu findes i den godt sælgende kategori Produkter > Fluefiskeri > Fluebinding > Fluekroge. Det er ren luksus at få lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Kamasan B280 i webshoppen Fiskegrej.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Når du handler online er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Kamasan B280 til dine eventyr

Det er værd at huske på, når der shoppes online, giver de dig lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, som gør det let at sammenligne priser, på tværs af forskellige webshops. Din sammenligning kan du rent faktisk lave direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

SKU: 46602
Category: , , ,
Tags:

Klassisk dobbeltkrog til laks. Egner sig fint til mange forskellige fluemønstre. Krogen er lavet med sort finish og i Kamasans sædvanelige gode kvalitet. 10stk i æsken.