Korda Ring Swivel

kr. 49,75
En Svirvel designet med en stor ring i den ene ende. Specielt god til helikopter rig, men også hvis man vil have ekstra bevægelse i sit rig…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Korda Ring Swivel fakta

  • Navn: Korda Ring Swivel
  • Mærke: Korda
  • Pris: Kr. 49.75
  • Kategori: Produkter > Karpe & Stør > Forfangs Tilbehør > Svirvler

Korda Ring Swivel fra Korda

Korda Ring Swivel ligger på hylden i det store sortiment der er i den altid eftertragtede varekategori Produkter > Karpe & Stør > Forfangs Tilbehør > Svirvler. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Korda Ring Swivel i webshoppen Fiskegrej.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Hos webshoppens store udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på dette produkt. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Korda Ring Swivel til dine eventyr

Når du handler online, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

En Svirvel designet med en stor ring i den ene ende. Specielt god til helikopter rig, men også hvis man vil have ekstra bevægelse i sit rig.