Fladen Gasbrænder

(48 customer reviews)
kr. 199,00
Gasbrænder fra Fladen som er nem at have med på udflugt. Den levers i en lille plastikbeholder, så du trygt kan have den med i tasken. Lavet med standard gevind, som passer på de fleste gasflasker. Dimensioner i opbevaringsæske: 12 x 8.5 7.5 cm Vægt:… Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Fladen Gasbrænder fakta

  • Navn: Fladen Gasbrænder
  • Mærke: Fladen
  • Pris: Kr. 199.00
  • Kategori: Produkter > Beklædning & Outdoor > Outdoor > Outdoor > Mad og Drikke

Fladen Gasbrænder fra Fladen

Fladen Gasbrænder er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den godt sælgende kategori Produkter > Beklædning & Outdoor > Outdoor > Outdoor > Mad og Drikke. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Fladen Gasbrænder i webshoppen Fiskegrej.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, og der er det oplagte valg produktet er på siden. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Fladen Gasbrænder til dine eventyr

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Shoppen sender din produkter til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

Gasbrænder fra Fladen som er nem at have med på udflugt. Den levers i en lille plastikbeholder, så du trygt kan have den med i tasken. Lavet med standard gevind, som passer på de fleste gasflasker. Dimensioner i opbevaringsæske: 12 x 8.5 7.5 cm Vægt: