Steen Karlsen Sølvpilen Bred

kr. 49,95
Klassisk Sølvpil som vi har handlet med i mere end 20 år også kaldet Søborg Sølvpilen. Om det er den originale eller ej vides ikke, men hos os regner vi den for den originale. Har ufatteligt mange kystørreder på samvittigheden…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Steen Karlsen Sølvpilen Bred fakta

  • Navn: Steen Karlsen Sølvpilen Bred
  • Mærke: Steen Karlsen
  • Pris: Kr. 49.95
  • Kategori:

Steen Karlsen Sølvpilen Bred fra Steen Karlsen

Steen Karlsen Sølvpilen Bred findes stadig i Top-10 eller tæt på i den altid eftertragtede varekategori . Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Steen Karlsen Sølvpilen Bred ved den velkendte shop Fiskegrej.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også dette produkt. Købes der ind i online webshops sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Steen Karlsen Sølvpilen Bred til dine eventyr

Husk at når du køber varer i webshops, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det gør en prissammenligning let, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

SKU: 37601
Tags:

Klassisk Sølvpil som vi har handlet med i mere end 20 år også kaldet Søborg Sølvpilen. Om det er den originale eller ej vides ikke, men hos os regner vi den for den originale. Har ufatteligt mange kystørreder på samvittigheden.