Abu Tormentor Jointed

(31 customer reviews)
kr. 59,00
Tormentor er en nyklassiker, som fanger alt og derfor hører hjemme i enhver grejboks – det være sig til å, sø eller kyst. 110mm vejer 21gr og 130mm vejer 32gr…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Abu Tormentor Jointed fakta

  • Navn: Abu Tormentor Jointed
  • Mærke: Abu
  • Pris: Kr. 59.00
  • Kategori: Default Category > Produkter > Endegrej > Wobblere

Abu Tormentor Jointed fra Abu

Abu Tormentor Jointed er en af de mest populære varer her på shoppen i vores varekategori Default Category > Produkter > Endegrej > Wobblere. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Abu Tormentor Jointed fra den meget brugte forhandler Fiskegrej.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, og der er det oplagte valg det produkt på denne side. Når du handler online sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Abu Tormentor Jointed til dine eventyr

Du skal have i tankerne, når du handler online, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

SKU: 34662
Category: , , ,
Tags:

Tormentor er en nyklassiker, som fanger alt og derfor hører hjemme i enhver grejboks – det være sig til å, sø eller kyst. 110mm vejer 21gr og 130mm vejer 32gr.