Owner STN-36BC Trekrog

(101 customer reviews)
kr. 84,95
Owner model 51621. Denne trekrog er magen til den normale ST-36BC, bortset fra at denne her har smalt øje. Det vil sige at den også er rigtig god til rørfluer. Det er str 14 fra venstre og op til str 4 længst til højre. Krogene er vist på millimeterpapir…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Owner STN-36BC Trekrog fakta

  • Navn: Owner STN-36BC Trekrog
  • Mærke: Owner
  • Pris: Kr. 84.95
  • Kategori: Default Category > Trekrog/Dobbeltkrog

Owner STN-36BC Trekrog fra Owner

Owner STN-36BC Trekrog ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i vores varekategori Default Category > Trekrog/Dobbeltkrog. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Owner STN-36BC Trekrog i webshoppen Fiskegrej.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Owner STN-36BC Trekrog til dine eventyr

Køber du varer online, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan faktisk sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

SKU: 34355
Category: ,
Tags:

Owner model 51621. Denne trekrog er magen til den normale ST-36BC, bortset fra at denne her har smalt øje. Det vil sige at den også er rigtig god til rørfluer. Det er str 14 fra venstre og op til str 4 længst til højre. Krogene er vist på millimeterpapir.