Gardner Sack Extension Cord

(65 customer reviews)
kr. 49,75
2 meter forlænger snor til sacks, med kraftig clip og skrue til bankstick. Bruges, så karpen kan sackes på forsvarligt dybt vand…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Gardner Sack Extension Cord fakta

  • Navn: Gardner Sack Extension Cord
  • Mærke: Gardner Tackle
  • Pris: Kr. 49.75
  • Kategori: Produkter > Karpe & Stør > Sacks/Slings/Mats

Gardner Sack Extension Cord fra Gardner Tackle

Gardner Sack Extension Cord fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Produkter > Karpe & Stør > Sacks/Slings/Mats. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Gardner Sack Extension Cord online hos webshoppen Fiskegrej.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Gardner Sack Extension Cord til dine eventyr

Husk at når du køber varer i webshops, er betingelserne lidt gunstigere, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan endda gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

2 meter forlænger snor til sacks, med kraftig clip og skrue til bankstick. Bruges, så karpen kan sackes på forsvarligt dybt vand.