Abu Geddeforfang

(81 customer reviews)
kr. 39,95
Klassisk geddeforfang med Svirvel i den ene ende og hægte i den anden. Der er 3 forfang i pakken. Brudstyrke er 20lb, hvilket er mere end rigeligt. Forfanget er sort…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Abu Geddeforfang fakta

  • Navn: Abu Geddeforfang
  • Mærke: Abu
  • Pris: Kr. 39.95
  • Kategori: Geddeforfang/Div.

Abu Geddeforfang fra Abu

Abu Geddeforfang er en af de mest populære varer her på shoppen i vores gruppe af varer Geddeforfang/Div.. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Abu Geddeforfang i den kendte webshop Fiskegrej.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Vi har håndplukket varerne og blandt dem er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Abu Geddeforfang til dine eventyr

Handler du varer i en dansk webbutik, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

SKU: 1096837
Category:
Tags:

Klassisk geddeforfang med Svirvel i den ene ende og hægte i den anden. Der er 3 forfang i pakken. Brudstyrke er 20lb, hvilket er mere end rigeligt. Forfanget er sort.