DAM Madcat Flexible Boom Snap

(41 customer reviews)
kr. 39,95
Glidebom der kan på- og afmonteres nemt uden at klippe linen – perfekt til kraftigere tackler til hav, malle og størfiskeri…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

DAM Madcat Flexible Boom Snap fakta

  • Navn: DAM Madcat Flexible Boom Snap
  • Mærke: DAM
  • Pris: Kr. 39.95
  • Kategori: Produkter > Tilbehør fiskeri > Diverse

DAM Madcat Flexible Boom Snap fra DAM

DAM Madcat Flexible Boom Snap findes stadig i Top-10 eller tæt på i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Produkter > Tilbehør fiskeri > Diverse. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres DAM Madcat Flexible Boom Snap fra den meget brugte forhandler Fiskegrej.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

DAM Madcat Flexible Boom Snap til dine eventyr

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, får du nogle bedre betingelser, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

SKU: 60567
Category: , ,
Tags:

Glidebom der kan på- og afmonteres nemt uden at klippe linen – perfekt til kraftigere tackler til hav, malle og størfiskeri.