Owner Boa Rig Single

(13 customer reviews)
kr. 39,95
Der er 3 rig pr. pakke. Str. 6 enkeltkrog i toppen – Str. 4 enkeltkrog i bunden – 9,1kg brudstyrke – 150cm langt. Str. 4 enkeltkrog i toppen – Str. 2 enkeltkrog i bunden – 9,1kg brudstyrke – 150cm langt…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Owner Boa Rig Single fakta

  • Navn: Owner Boa Rig Single
  • Mærke: Owner
  • Pris: Kr. 39.95
  • Kategori:

Owner Boa Rig Single fra Owner

Owner Boa Rig Single er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den altid eftertragtede varekategori . Det er ren luksus at få lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Owner Boa Rig Single i webshoppen Fiskegrej.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Owner Boa Rig Single til dine eventyr

Når webshops leverer dine produkter, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, i den store skov af webshops, der er derude. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

SKU: 59799
Tags:

Der er 3 rig pr. pakke. Str. 6 enkeltkrog i toppen – Str. 4 enkeltkrog i bunden – 9,1kg brudstyrke – 150cm langt. Str. 4 enkeltkrog i toppen – Str. 2 enkeltkrog i bunden – 9,1kg brudstyrke – 150cm langt.