Rhino Flasher Rig With Soft Finny 20cm

(73 customer reviews)
kr. 99,00
Sæt bestående af flasher på 20cm og en gummifisk. Rigget op på 0,60mm line og forfanget er 70cm langt. Monteret med str. 1/0 trekrog…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Rhino Flasher Rig With Soft Finny 20cm fakta

  • Navn: Rhino Flasher Rig With Soft Finny 20cm
  • Mærke: Rhino
  • Pris: Kr. 99.00
  • Kategori:

Rhino Flasher Rig With Soft Finny 20cm fra Rhino

Rhino Flasher Rig With Soft Finny 20cm er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den altid eftertragtede varekategori . Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Rhino Flasher Rig With Soft Finny 20cm i webshoppen Fiskegrej.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, deriblandt også det produkt på denne side. Når du handler online er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Rhino Flasher Rig With Soft Finny 20cm til dine eventyr

Husk at når du køber varer i webshops, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

SKU: 65364
Tags:

Sæt bestående af flasher på 20cm og en gummifisk. Rigget op på 0,60mm line og forfanget er 70cm langt. Monteret med str. 1/0 trekrog.