Fladen Maxximus Piscatux Spin

(6 customer reviews)
kr. 449,00
Super serie af stænger til de lidt kraftigere gedde agn. Dog også en rigtig fin stang til kastefiskeri fra båd…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Fladen Maxximus Piscatux Spin fakta

  • Navn: Fladen Maxximus Piscatux Spin
  • Mærke: Fladen
  • Pris: Kr. 449.00
  • Kategori:

Fladen Maxximus Piscatux Spin fra Fladen

Fladen Maxximus Piscatux Spin ligger på hylden i det store sortiment der er i en vores rigtig gode kategorier, nemlig . Og hey – du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Fladen Maxximus Piscatux Spin online hos webshoppen Fiskegrej.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, deriblandt også produktet er på siden. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Fladen Maxximus Piscatux Spin til dine eventyr

Køber du produkter i forskellige webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

SKU: 65547
Tags:

Super serie af stænger til de lidt kraftigere gedde agn. Dog også en rigtig fin stang til kastefiskeri fra båd.