Berkley Gulp Nightcrawler 15cm

(83 customer reviews)
kr. 99,95
De super populære nightcrawler som forestiller en stor regnorm. Har vist sig særdeles effektive. Der er 10 orm i glasset…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Berkley Gulp Nightcrawler 15cm fakta

  • Navn: Berkley Gulp Nightcrawler 15cm
  • Mærke: Berkley
  • Pris: Kr. 99.95
  • Kategori: Bait/Powerbait

Berkley Gulp Nightcrawler 15cm fra Berkley

Berkley Gulp Nightcrawler 15cm er en af de mest populære varer her på shoppen i den eftertragtede varegruppe Bait/Powerbait. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Berkley Gulp Nightcrawler 15cm fra den meget brugte forhandler Fiskegrej.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være dette produkt. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Berkley Gulp Nightcrawler 15cm til dine eventyr

Handler du varer i en dansk webbutik, er du stillet lidt bedre, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

SKU: 30331
Category:
Tags:

De super populære nightcrawler som forestiller en stor regnorm. Har vist sig særdeles effektive. Der er 10 orm i glasset.