Wiggler Soft Beads Grøn

(104 customer reviews)
kr. 19,95
Klassiske gummiperler, der anvendes til at skåne knuden, når der fiskes med gennemløbere og bombardaflåd. 20 perler pr. pakke…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Wiggler Soft Beads Grøn fakta

  • Navn: Wiggler Soft Beads Grøn
  • Mærke: Wiggler
  • Pris: Kr. 19.95
  • Kategori:

Wiggler Soft Beads Grøn fra Wiggler

Wiggler Soft Beads Grøn er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den populære kategori . Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Wiggler Soft Beads Grøn ved den velkendte shop Fiskegrej.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Wiggler Soft Beads Grøn til dine eventyr

Køber du varer online, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere og nogle giver endda et helt års returret. Derudover har du et meget større udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan endda gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

SKU: 65297
Tags:

Klassiske gummiperler, der anvendes til at skåne knuden, når der fiskes med gennemløbere og bombardaflåd. 20 perler pr. pakke.