Fox Edges Boilie Caps

(19 customer reviews)
kr. 35,00
Boilie caps fra Fox er nogle specielt designet boilie stopper. De er designet så man hægter sit hair på en lille krog, og med en flad top så man ikke ser der er et boilie stop…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Fox Edges Boilie Caps fakta

  • Navn: Fox Edges Boilie Caps
  • Mærke: Fox
  • Pris: Kr. 35.00
  • Kategori: Produkter > Karpe & Stør > Forfangs Tilbehør

Fox Edges Boilie Caps fra Fox

Fox Edges Boilie Caps ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den godt sælgende kategori Produkter > Karpe & Stør > Forfangs Tilbehør. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Fox Edges Boilie Caps online hos webshoppen Fiskegrej.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. I det store udvalg af varer er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Fox Edges Boilie Caps til dine eventyr

Shoppes der produkter online, er du stillet lidt bedre, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. I onlineshoppen er der ingen kø det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

SKU: 44716
Category: , ,
Tags:

Boilie caps fra Fox er nogle specielt designet boilie stopper. De er designet så man hægter sit hair på en lille krog, og med en flad top så man ikke ser der er et boilie stop.