Vangedal Junior Slirekniv JS8

(80 customer reviews)
kr. 369,00
Junior Slirekniv / JS8 Længde knivsblad 10 cm Træhåndtag Skede med sikring. Materialer: Stål: Werkstoff 1-4116 rustfri krom/molybdæn/vanadium stål Hærdning: HRC 55-56 Skede: Læder…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Vangedal Junior Slirekniv JS8 fakta

  • Navn: Vangedal Junior Slirekniv JS8
  • Mærke:
  • Pris: Kr. 369.00
  • Kategori: Produkter > Beklædning & Outdoor > Outdoor > Knive > Øvrige > Knive

Vangedal Junior Slirekniv JS8 fra

Vangedal Junior Slirekniv JS8 er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i vores gruppe af varer Produkter > Beklædning & Outdoor > Outdoor > Knive > Øvrige > Knive. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Vangedal Junior Slirekniv JS8 hos onlineshoppen Fiskegrej.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. I det store udvalg af varer er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Vangedal Junior Slirekniv JS8 til dine eventyr

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere og nogle giver endda et helt års returret. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

Junior Slirekniv / JS8 Længde knivsblad 10 cm Træhåndtag Skede med sikring. Materialer: Stål: Werkstoff 1-4116 rustfri krom/molybdæn/vanadium stål Hærdning: HRC 55-56 Skede: Læder.