Korda Floss Caps

kr. 29,95
Floss Caps gør det nemt at montere krogagnen på rigget, når der anvendes baitfloss uden brug af boiliestop. Fås i forskellige farver, der matcher farven på krogagnen. Indeholder 25 stk…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Korda Floss Caps fakta

  • Navn: Korda Floss Caps
  • Mærke: Korda
  • Pris: Kr. 29.95
  • Kategori: Produkter > Karpe & Stør > Forfangs Tilbehør

Korda Floss Caps fra Korda

Korda Floss Caps er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Produkter > Karpe & Stør > Forfangs Tilbehør. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Korda Floss Caps fra den meget brugte forhandler Fiskegrej.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Korda Floss Caps til dine eventyr

Shoppes der produkter online, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

SKU: 49375
Category: , ,
Tags:

Floss Caps gør det nemt at montere krogagnen på rigget, når der anvendes baitfloss uden brug af boiliestop. Fås i forskellige farver, der matcher farven på krogagnen. Indeholder 25 stk.