Silva Compass Race Jet Left

(63 customer reviews)
kr. 799,00

Beskrivelse

Silva Compass Race Jet Left fakta

  • Navn: Silva Compass Race Jet Left
  • Mærke: Silva
  • Pris: Kr. 799.00
  • Kategori:

Silva Compass Race Jet Left med 100 dages returret

Silva Compass Race Jet Left er efter stor efterspørgsel tilføjet i varegruppen . Vidste du, at du også får hele 100 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Silva Compass Race Jet Left ved den velkendte shop OutdoorPro.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Leder du efter Kammok Roo i Sahara Tan? Find den her.

Silva Compass Race Jet Left til nye eventyr

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er betingelserne lidt gunstigere, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det gør en prissammenligning let, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

SKU: 583367
Tags:

Her kan du købe Compass Race Jet Left fra Silva til 799,00DKK – DK’s største forhandler af Silva udstyr. – Se meget mere her.