SFG Softbait Trekrog

(75 customer reviews)
kr. 29,95
Klassisk trekrog, med fjeder på skaftet, som gør det nemt at sætte en god klump Powerbait på krogen uden at det falder af. 10stk pr. pakke…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

SFG Softbait Trekrog fakta

  • Navn: SFG Softbait Trekrog
  • Mærke: SFG
  • Pris: Kr. 29.95
  • Kategori: Produkter > Tilbehør fiskeri > Trekrog/Dobbeltkrog

SFG Softbait Trekrog fra SFG

SFG Softbait Trekrog er en af de mest populære varer her på shoppen i vores varekategori Produkter > Tilbehør fiskeri > Trekrog/Dobbeltkrog. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Langt de fleste i Norden køber deres SFG Softbait Trekrog i den kendte webshop Fiskegrej.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være dette produkt. Køber du varer online er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

SFG Softbait Trekrog til dine eventyr

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er du stillet lidt bedre, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Derudover har du et meget større udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

SKU: 55855
Category: , ,
Tags:

Klassisk trekrog, med fjeder på skaftet, som gør det nemt at sætte en god klump Powerbait på krogen uden at det falder af. 10stk pr. pakke.