DT Bait Washed Out Wafters 15mm

(62 customer reviews)
kr. 79,95
Wafters, er afbalancerede krog agn. Brug sammen med en størrelse 8 eller 6 krog. Super effektiv til sky fisk, da de bliver suget længer ind og derved forhøjer chancen for en effektiv krogning…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

DT Bait Washed Out Wafters 15mm fakta

  • Navn: DT Bait Washed Out Wafters 15mm
  • Mærke: DT Bait
  • Pris: Kr. 79.95
  • Kategori:

DT Bait Washed Out Wafters 15mm fra DT Bait

DT Bait Washed Out Wafters 15mm er efter stor efterspørgsel tilføjet i den godt sælgende kategori . Og hey – du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres DT Bait Washed Out Wafters 15mm online hos webshoppen Fiskegrej.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være dette produkt. Når du handler online er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

DT Bait Washed Out Wafters 15mm til dine eventyr

Du skal have i tankerne, når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

SKU: 45232
Tags:

Wafters, er afbalancerede krog agn. Brug sammen med en størrelse 8 eller 6 krog. Super effektiv til sky fisk, da de bliver suget længer ind og derved forhøjer chancen for en effektiv krogning.