Fladen Special Fladfiskeforfang 17-1910

(71 customer reviews)
kr. 29,95
Fladfiske forfang som er bundet på 0,50mm line. Den er monteres med en pirk på 95gr som vægt og 2 enkeltkroge i str 1/0…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Fladen Special Fladfiskeforfang 17-1910 fakta

  • Navn: Fladen Special Fladfiskeforfang 17-1910
  • Mærke: Fladen
  • Pris: Kr. 29.95
  • Kategori: Produkter > Endegrej > Fladfisk

Fladen Special Fladfiskeforfang 17-1910 fra Fladen

Fladen Special Fladfiskeforfang 17-1910 kan på grund af dens store popularitet nu findes i vores varekategori Produkter > Endegrej > Fladfisk. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Fladen Special Fladfiskeforfang 17-1910 i webshoppen Fiskegrej.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Fladen Special Fladfiskeforfang 17-1910 til dine eventyr

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Derudover har du et meget større udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

SKU: 49789
Category: , ,
Tags:

Fladfiske forfang som er bundet på 0,50mm line. Den er monteres med en pirk på 95gr som vægt og 2 enkeltkroge i str 1/0.