Nite Ize Gearline Organization System

(100 customer reviews)
kr. 229,00
1,2 meter Organizer med 5 stk dobbelt karabiner i #4 og 5 stk i # 2. I hver ende er montere Nite Ize Tie på 30 cm, så det er muligt at hænge op stort set alle steder. 4 cm bred og vægt: 127 gr…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Nite Ize Gearline Organization System fakta

  • Navn: Nite Ize Gearline Organization System
  • Mærke: Nite Ize
  • Pris: Kr. 229.00
  • Kategori: Produkter > Beklædning & Outdoor > Outdoor > Diverse

Nite Ize Gearline Organization System fra Nite Ize

Nite Ize Gearline Organization System er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Produkter > Beklædning & Outdoor > Outdoor > Diverse. Det er ren luksus at få lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Nite Ize Gearline Organization System ved den velkendte shop Fiskegrej.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Nite Ize Gearline Organization System til dine eventyr

Når du svinger kortet i de danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, på tværs af forskellige webshops. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

SKU: 57795
Category: , , ,
Tags:

1,2 meter Organizer med 5 stk dobbelt karabiner i #4 og 5 stk i # 2. I hver ende er montere Nite Ize Tie på 30 cm, så det er muligt at hænge op stort set alle steder. 4 cm bred og vægt: 127 gr.