Abu Tormentor Jointed

(6 customer reviews)
kr. 59,00
Tormentor er en nyklassiker, som fanger alt og derfor hører hjemme i enhver grejboks – det være sig til å, sø eller kyst. 110mm vejer 21gr og 130mm vejer 32gr…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Abu Tormentor Jointed fakta

  • Navn: Abu Tormentor Jointed
  • Mærke: Abu
  • Pris: Kr. 59.00
  • Kategori: Wobblere

Abu Tormentor Jointed fra Abu

Abu Tormentor Jointed er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i vores varekategori Wobblere. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Abu Tormentor Jointed i webshoppen Fiskegrej.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være dette produkt. Når du handler online kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Abu Tormentor Jointed til dine eventyr

Købes der ind i en webshop, får du nogle bedre betingelser, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du får med dine varer 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

SKU: 30201
Category:
Tags:

Tormentor er en nyklassiker, som fanger alt og derfor hører hjemme i enhver grejboks – det være sig til å, sø eller kyst. 110mm vejer 21gr og 130mm vejer 32gr.