Rapture Båd Stangholder XLarge

(91 customer reviews)
kr. 249,00
Praktisk og enkel justerbar stangholder i robust design til båd. Kan vinkles i forskellige retninger og monteres nemt på rælingen. Maks bredde på ræling 130mm…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Rapture Båd Stangholder XLarge fakta

  • Navn: Rapture Båd Stangholder XLarge
  • Mærke: Rapture
  • Pris: Kr. 249.00
  • Kategori: Produkter > Tilbehør fiskeri > Stangopbevaring

Rapture Båd Stangholder XLarge fra Rapture

Rapture Båd Stangholder XLarge kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den altid eftertragtede varekategori Produkter > Tilbehør fiskeri > Stangopbevaring. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Rapture Båd Stangholder XLarge ved den velkendte shop Fiskegrej.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på dette produkt. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Rapture Båd Stangholder XLarge til dine eventyr

Når webshops leverer dine produkter, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Din sammenligning kan du rent faktisk lave super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

SKU: 61833
Category: , ,
Tags:

Praktisk og enkel justerbar stangholder i robust design til båd. Kan vinkles i forskellige retninger og monteres nemt på rælingen. Maks bredde på ræling 130mm.